Boluspor Kulübü yönetimi tarafından Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a Boluspor Kulübü'ne verdiği katkılardan dolayı bir teşekkür ziyareti gerçekleştirildi. Başkanlık Makamı'nda gerçekleşen ziyarette konuşan, Başkan Yılmaz'ın Boluspora verdiği desteklerden dolayı minnet borcu olduğunu dile getiren Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı; Boluspor amatörlükten bugünlere geldi. Çok zor günler yaşadık fakat yine sizlerle birlikte iki şampiyonluk elde ettik. Sizinle beraber halı sahalar, antrenman sahaları, sosyal tesisler yaptık. En başta şahsınıza minnet borcumuz var. Eğer Boluspor bugünlere geldiyse burada en büyük pay sahibi yine sizlersiniz. Sizleri her daim Boluspor'da görmek istiyoruz. Sadece bu dönem değil; bundan sonra da hem tesislerimizde hem maçlarımızda hem deplasmanlarda sizleri görmek bizi mutlu edecektir. Çünkü sizin hakkınız ödenmez. İyi günde herkes herkesin yanında olur fakat sizler bizlere kötü günümüzde de sahip çıktınız. Allah sizden razı olsun. Şahsım ve yönetimim adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatınızda sağlıklı huzurlu günler diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz; Boluspor'u en güzide kulüplerden bir tanesi olarak günümüze kadar taşıdığınız için ben de hepinize çok teşekkür ediyorum”

Boluspor Kulübü yönetimi tarafından gerçekleştirilen ziyarette konuşan Başkan Yılmaz ise; Boluspor'un adını lekelemeden, Türkiye'nin en gözde üç dört kulübü arasında tutarak Bolumuz'u temsil ettiğiniz için hepinizden Allah razı olsun. Bolu büyüklüğündeki bir yerde güvenli, sağlam bir yapı olarak; bu sadece bugün için değil; geçmişten bu yana Bolu'nun adını hep en yukarılarda tuttuğunuz için Boluspor'u en güzide kulüplerden bir tanesi olarak günümüze kadar taşıdığınız için ben de hepinize çok teşekkür ediyorum. Başarı gelir, gider bu işin bir başka yönü ama şu an Türkiye'de belki dört tane kulüp sayılabilir. Bunlardan bir tanesi de güvenli rahat bir kulüp olarak Boluspor'dur. Bu ismi bu şekilde yaşatabilmiş olmak da kolay değil. Bunda hepinizin emeği var. Hepinizin emeklerinden dolayı sizleri kutluyorum.” şeklinde konuştu. Ziyaretin sonunda Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı tarafından Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a plaket takdim edildi.