Yeni sezon hazırlıklarını günde yaptığı çift antrenmanla sürdüren Boluspor, sabah gerçekleştirilen antrenmanda teknik direktör Reha Erginer nezaretinde 2 grup halinde taktik antrenmanı yaptı.

Kırmızı-beyazlılar, yeni sezon hazırlıklarına sabah gerçekleştirdiği antrenman ile devam etti. Teknik Direktör Reha Erginer ve teknik heyet yönetiminde gerçekleşen antrenmana kırmızı-beyazlı oyuncular düz koşuyla başladı. Isınma koşusunun ardından açma germe hareketleri yapan oyuncular daha sonra 5'e 2 oynandı. Oyuncular daha sonra iki gruba ayrılırken değişmeli olarak bir grup taktik antrenmanı yaparken, diğer grup core ve denge çalışması yaptı. Taktik çalışmasında teknik direktör Reha Erginer, oyuncularına saha içersine neler yapmaları gerektiğini bire bir anlattı. Antrenman stretching ile sona erdi.

UYGULAMALI ÇİFT KALE YAPILDI

Boluspor 18:00'de yaptığı antrenman ile çalışmalarına devam etti. Akşam gerçekleştirilen antrenmana düz koşuyla başlayan oyuncular daha sonra ısınma hareketleri yaptı. Isınma hareketlerinin ardından 5'e 2'i oynayan oyuncular daha sonra oyunsal anlamda yarım saha çift kale maç yaptık. Sabah antrenmanında çalışılan taktik antrenmanını akşam yaptığı çift kale maçta uygulayan kırmızı-beyazlı oyuncuların performansı teknik heyetin yüzünü güldürdü. Kıran kırana geçen çift kale maçta oyuncular Teknik Direktör Reha Erginer'in gözüne girmeye çalışmak için ellerinden gelenin en iyisini yaparken, Erginer'de oyuncularını performanslarından aferin diyerek tebrik etti. Antrenman sut çalışması ve soğuma hareketleriyle sona erdi.