Üç haftadır aldığı sonuçların ardından camiayı üzen Boluspor, Altınordu maçına galibiyet parolası ile hazırlanıyor. 19 Ekim Pazar günü sahasında oynayacağı Altınordu maçı öncesi adeta sıkıyönetim ilan edildi.

Bolusopor, Altınordu maçı ile birlikte kötü gidişe son vermek istiyor. Üç haftadır aldığı başarısız sonuçların ardından sıkıyönetim ilan eden Teknik Direktör Reha Erginer, kırmızı beyazlı ekibi bir hafta önceden kampa aldı. Altınorduspor maçında puan kaybına tahammülü olmayan Teknik Direktör Reha Erginer, oyuncularını tek tek uyarırken son üç maçta yapılan hataları yapmamak içinde antrenmanlara çok önem verdiği söyleniyor.

Puan kaybına tahammülü olmayan Reha Erginer, işi şimdiden sıkı tuttuğu görünürken uyarılarda bulunduğu gelen haberler arasında. 3 haftada kalesinde gördüğü 9 gol için oyuncularını sert bir dille uyardığı oyuncularına kolay hata yapıyoruz. Kolay goller kalemizde görüyoruz. Bu hataları artık yapmayalım” diyerek oyuncularını zorlu Altınordu maçına motive ediyor.

Önümüzdeki hafta oynanacak olan Altınordu maçı için adeta sıkıyönetim ilan eden Erginer, oyuncularını bir hafta önceden tesislerde kampa aldı.