Kırmızı-beyazlı ekip, 2015-2016 sezonunu kurban keserek açtı.

Boluspor, 2015-2016 sezonunu düzenlenen törenle açtı. Atatürk Stadı'nda düzenlenen törende konuşan Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, ülkenin sayılı camialarından biri olduklarını belirtti. Yönetim olarak üçüncü sezona girdiklerini ve bu yıl Boluspor'un Süper Lig özlemini dindirmek istediklerini vurgulayan Abak, "Bunun için birlik ve beraberliğin olması, inanmak, vazgeçmemek ve çalışmak gerek. Bizler bu sezon Süper Lig'e çıkmayı canı gönülden istiyoruz. Bolu camiası bu işe inandıktan sonra istediğimiz hedefe ulaşacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Abak, yönetim olarak ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek, şunları kaydetti: "Bizim amacımız, Boluspor'un daha iyi yerlere gelmesi. Bunun için çalışıyoruz. Boluspor'un gelecekte maddi sıkıntı çekmemesi, tesisleşme konusunda sorun yaşamaması için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Boluspor'u hedefi ve ne istediği belli bir kulüp yapmak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Ülkede yaşanan terör saldırıları nedeniyle sade bir tören düzenlediklerini anlatan Abak, 2015-2016 sezonunun Boluspor'a ve futbol camiasına hayırlı olmasını diledi. Konuşmanın ardından dua okundu ve ardından kurban kesildi. Taraftarları selamlayan Bolusporlu futbolcular, yönetim kurulu ve teknik heyetle birlikte basın mensuplarına poz verdi. AA