Teknik direktör Ümit Özat'ın istifasının ardından şok yaşayan kırmızı beyazlıların önümüzdeki hafta yeni teknik direktörü açıklaması bekleniyor. Bir yandan yeni teknik adam konusunda çalışmalarını sürdüren Bolusporlu yöneticiler, 10 numara mevkisi içinde aradığı oyuncuyu buldu.

HABER: FAHRİ GÜNDÜZ

2015-2016 futbol sezonuna Ümit Özat ile başlayan kırmızı beyazlılar, genç teknik adamın 12'inci günün sonunda istifa etmesiyle yeni teknik direktör arayışlarına başladı.

Bolusporlu idareciler bir yandan da takıma takviye yapma konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlılar, sezon sonunda Şanlıurfaspor ile yollarını ayıran Serdar Eylik ile temasa geçtiği öğrenildi.

24 yaşındaki oyuncu Şanlıurfaspor forması ile geçtiğimiz sezon 12 karşılaşmaya çıktı. Eylik, bu karşılaşmalarda 984 dakika sahada yer alırken, genç oyuncu 5 gole imza attı. Bonservisi elinde olan Serdar Eylik daha önce Galatasaray, Orduspor, Denizlispor, Karşıyaka, Giresunspor, Kayseri Erciyesspor, Osmanlıspor, Samsunspor, Şanlıurfaspor formalarını giydi. 1990 doğumlu genç oyuncuya Boluspor'un yanı sıra 2'inci ligde mücadele eden İnegölspor'un da talip olduğu öğrenildi.