2014-2015 Futbol Sezonunda 1'inci Transfer ve Tescil Dönemi dün başladı. Buna göre, Boluspor transfer komitesi öncelikle iç transferi çözmek için kolları sıvadı. Transfer komitesinin sözleşmesi devam eden ve biten oyuncular ile bu hafta ve önümüzdeki hafta masaya oturacak.
Boluspor transfer komitesi, Teknik Direktör sorununu çözmesinin ardından rotayı iç transfere çevirdi. 2014-2015 Futbol Sezonunda 1'inci Transfer ve Tescil Döneminin dün başlamasıyla birlikte hem iç hem de dış transfere için kolları sıvadı. Teknik Direktör Reha Kemal Erginer'in vereceği rapor doğrultusunda öncelikle iç transferi çözüme kavuşturmak isteyen transfer komitesi sözleşmesi devam eden ve sözleşmesi biten oyuncularla bu hafta içi yeniden masaya oturacak.
SÖZLEŞMESİ BİTEN OYUNCULAR
Atacan Öztürk: Geçtiğimiz sezonBoluspor'un vazgeçilmez oyuncuları arasında yer almasına rağmen, zaman zaman eleştiri oklarının hedefi olan tecrübeli eldiven Atacan Öztürk'ün sözleşmesi sona erdi. Boluspor transfer komitesinin tecrübeli oyuncu ile yeniden masaya oturmak istediği belirtiliyor. Transfer komitesinin önümüzdeki günlerde Atacan'la yeniden anlaşması bekleniliyor.
Fırat Kocaoğlu: Geçtiğimizsezon başı Ç.Rizespor'dan transfer edilen ve yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre yeşil sahalardan uzak kalan genç eldiven Fırat Kocaoğlu, 2013-2014 sezonunda fazla forma şansı bulamadı. Kırmızı-beyazlı yönetimin genç eldiven ile yeni sezon için anlaşmayacağı gelen bilgiler arasında.
İskender Alın: Boluspor'ungol yollarındaki etkili ismi İskender Alın'ın sözleşmesi bitmesine rağmen kırmızı-beyazlı yönetimin golcü oyuncuyla önümüzdeki günlerde masaya oturması ve bu oyuncuyla anlaşma sağlaması bekleniliyor.
Nikolay Dimitrov: Boluspor'a transfer olduğunda büyük yankı uyandırmasına rağmen, ligin başında varlığı ile yokluğu belli olmayan ve ligin son haftalarında oynadığı futbol ile taraftarlara kendini hayran bıraktıran Nikolay Dimitrov'un sözleşmesi bitmesine rağmen transfer komitesinin bu oyuncu yeniden anlaşması bekleniliyor.
Ali Güzeldal: Geçtiğimiz sezon başı oynanan hazırlık maçlarındaki performansıyla izleyenlere kendini hayran bırakan tecrübeli orta saha oyuncusu Ali Güzeldal, sezonun ilk maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapatmıştı. Sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz sezon 1 resmi müsabakada forma giyen ve Boluspor ile sözleşmesi biten Ali Güzeldal ile kırmızı-beyazlı yönetimin masaya oturup, oturmayacağı merak ediliyor.
Çağrı Yarkın: Transferin son günlerinde Boluspor ile anlaşmasına rağmen fazla sorma şansı bulamayan ve forma giydiği maçlarda vasatı aşamayan tecrübeli orta saha oyuncusu Çağrı Yarkın ile transfer komitesinin yeni sezonda anlaşma sağlamaması bekleniliyor.
Fatih Gül: Transfer döneminde uzun süre Boluspor'la anlaşamayan ve transfer döneminin son günlerinde kırmızı-beyazlı ekibimiz ile anlaşma sağlayan Fatih Gül, 2013-2014 sezonunda fazla forma şansı bulamadı. Forma giydiği maçlarda vasatı aşamayan Fatih ile transfer komitesinin anlaşma sağlamaması bekleniliyor.
Jimmy Dixon: Transfer döneminin son günlerinde Ülkesinden dönerek kampa katılan ve sezon içersinde oynadığı maçlarda iyi performans sergilemesine rağmen ligin son haftasında kadro dışı kalan Jimmy Dixon ile kırmızı-beyazlı yönetimin yeni sezon için masaya oturup, oturmayacağı merakla bekleniliyor.
SÖZLEŞMESİ DEVAM EDEN OYUNCULAR
Boluspor transfer komitesi teknik direktör Reha Kemal Erginer'in vereceği rapor doğrultusunda sözleşmesi devam eden ve 1 yıllık sözleşmesi bulunan oyuncularla bu hafta ve önümüzdeki hafta bir araya gelerek bazı oyuncularla sözleşme yenilemesi bekleniliyor. Boluspor ile sözleşmesi bulunan oyuncular