Geçtiğimiz sezon son maçta küme düşmekten kurtulan ve yeni sezonda hedefin ilk altı olduğunu belirten Boluspor yönetimi Cihat Arslan'ın Şanlıurfaspor'u ile anlaşmasının ardından rotayı Özcan Bizati'ye çevirdi. Başkan Abak'ın katıldığı televizyon programında geçtiğimiz hafta hoca sorununu %70 çözeceğiz sözünün ardından Arslan'la anlaşamayan yönetimin hoca sorununu Bizati ile çözmek istiyor.
Kırmızı beyazlı ekip Mayıs ayının başında biten ligin ardından yaklaşık 1 ay geçmesine rağmen henüz hoca konusunda istediği noktaya ulaşamadı. Uzun süredir teknik direktör Cihat Arslan ile görüşen ve genç teknik adamdan olumsuz yanıt alan Boluspor yönetiminin Denizlispor'un hocası Özcan Bizati ile görüşmelere başladığı öğrenildi.
Bizati olmazsa listeye devam!
Listesinde bir çok teknik adam olmasına rağmen istediği hoca ile anlaşma zemini oluşturamayan kırmızı beyazlı yöneticilerin kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre bu hoca ile görüşmelere başladığı öğrenildi. Bizati ile de anlaşılamaması durumunda yönetimin elindeki listeye göre diğer hocalarla temasa geçmesi bekleniyor.