Boluspor'da teknik direktör Ümit Özat'ın ardından yaşanan teknik direktör krizi Özcan Bizati'nin takımın başına geçmesiyle son buldu. Kırmızı beyazlılarda şimdiki hedef transfer. Bolusporlu idarecilerin radarına Medipol Başakşehir forması giyen Murat Akın girdi.

Transferin sessiz takımı Boluspor'da hareketlilik başladı. Yeni sezonda kadrosuna tecrübeli isimleri katması beklenen kırmızı beyazlılarda, yeni hedef Murat Akın. Geçtiğimiz dönemlerde de ismi Boluspor ile sıkça anılan 28 yaşındaki oyuncunun bu kez Boluspor'a evet demesi bekleniyor.

Süper lig temsilcisi Medipol Başakşehir ile 31 Mayıs 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan başarılı orta saha oyuncusu kiralık olarak Boluspor'a kazandırılmak isteniyor. Boluspor transfer komitesinin bu transfer için Medipol Başakşehir takımıyla görüşme halinde olduğu öğrenilirken, son dakika bir pürüz çıkmaz ise Murat Akın 2015-2016 futbol sezonunda kiralık olarak Boluspor forması giyecek.

Geride bıraktığımız sezonun ilk yarısında Medipol Başakşehir, ikinci yarısında ise Kayserispor forması giyen başarılı oyuncu iki takımda toplamda 17 maça çıkıp, 829 dakika sahada kaldı. Akın, bu karşılaşmalarda 2 gol atma başarısını gösterdi. Orta sahanın ortasında oynayan Murat Akın, oyunu iki yönlü olarak oynayabilme yeteneğine de sahip. Haber Merkezi