Boluspor PTT 1. ligin ilk yarısında 18 maçı geride bırakırken, bu devrede hangi futbolcunun kaç dakika forma giydiğini sizler için araştırdık. Kırmızı beyazlıların tecrübeli file bekçisi Atacan Öztürk 1620 dakika forma giyip, ligin ilk yarısında en çok forma giyen oyuncu oldu.
Kırmızı beyazlı ekipte 18 maçın tamamında forma giyen Atacan Öztürk 1620 dakika ile zirvede yer aldı. Bu futbolcuyu yine başarı abidesi Hakan Arslan 1530 dakika ile takip ederken, Hakan sadece son oynadığımız Denizlispor maçında forma giymedi. Arslan diğer 17 maçın tamamında 90 dakika forma giymeyi başardı. Hakan'la birlikte yine ekibimizin eski isimleri Alp ve Emre izledi. Alp Hakan'la birlikte geçen yılda bu alanda zirvede yer almıştı. İki oyuncu istikrar abidesi olarak bu yılda bayrağı taşıyan isimler oldular. Sezon başında Boluspor yönetiminin ısrarla satmak istediği ancak kamuoyunun baskısı ile vazgeçilen Emre 17 maçta 1425 dakika oyunda kaldı. Bu süre Emre'nin rekoru oldu.
Yenilerden beklenen verim alınamadı
Yeni transferlerden Zlatkov ve Fatih Şen en istikrarlı isimler oldular. Kadroya bir çok ismi dahil etmesine karşın hemen hemen bir çoğundan istediği verimi alamayan Boluspor yönetimi Fatih Şen ve Zlatkov ile biraz olsun derin nefes almış oldu.

İşte Boluspor'un ilk yarı karnesi;