2014-2015 futbol sezonu ikinci transfer ve tescil dönemi resmen başlıyor. İlk yarıda istediği puanları bir türlü toplayamayan Boluspor, gözünü dış transfere çevirdi. Kırmızı beyazlılarda isimler gündeme gelmeye başladı. Kırmızı beyazlıların, sağ bek için Antalyaspor'dan Ömer Kandemir'i yakın markaja aldığı öğrenildi.

Ligde Giresunspor ve Denizlispor formalarını giydikten sonra Antalyaspor'a transfer olan Ömer Kandemir, Boluspor yolunda. Fenerbahçe alt yapısında yetiştikten sonra Giresunspor ve Denizlispor'da oynadığı oyunla Antalyaspor yolunu tutan Ömer Kandemir'in ikinci transfer döneminde Boluspor'un transfer listesine girdiği öğrenildi.

Kırmızı Beyazlı yönetim, teknik direktör Reha Erginer'in raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek istiyor. Kırmızı Beyazlı yönetim, sağ bek mevkiine de Ömer Kandemir'i istiyor. Bu sezon Antalayspor'a transfer olmasının ardından forma şansı bekleyen genç oyuncu, ilk devrede Antalyaspor'da şans bulamadı. Genç oyuncunun da devre arasında takımından ayrılmak istediği gelen haberler arasında yer aldı. Transfer sezonun başlaması ile birlikte Boluspor yönetiminin, Ömer Kandemir transferini bitirmesi bekleniyor.

ÖMER KANDEMİR'İN KARİYERİ

Ömer Kandemir (d. 3 Temmuz 1993 Konak, İzmir) Türk futbolcu. 1. Lig takımlarından Antalyaspor'da forma giymektedir.

Futbol'a Giresunspor'da başlayan oyuncu Giresunspor forması ile 13 maça çıkmıştır. 2013-14 sezonunda 1. Lig takımlarından Denizlispor'a transfer olmuştur. Bu takımda 42 maça çıkan oyuncu 2014 sezonunda Antalyaspor'a transfer olmuştur. HABER MERKEZİ