Yeni sezonla birlikte tamamen kadro değişikliğine gidilirken Boluspor iki oyuncusu Bilal Kayaoğlu ve İlyas Yılmazer ile yollar ayrıldı.

Haber; Fahri GÜNDÜZ

Yeni yapılanma çerçevesinde Boluspor teknik kadronun verdiği rapor doğrultusunda İlyas Yılmazer ile geçtiğimiz günlerde yolları ayırırken, teknik kadro bir diğer oyuncu Bilal Kayaoğlu ile de yolların ayrılmasını istedi. İki yıl önce Kırmızı Beyazlı ekibe Antalyaspor A.Ş.'den katılarak adeta zor günlerde aldığı görevlerle dikkat çeken İlyas Yılmazer'in 2017 yılına kadar sözleşmesi vardı. Birkaç güne kadar takımla yeni sezona hazırlanan genç oyuncuya yolların ayrılacağı iletilirken, genç oyuncu kırmızı beyazlı kaptan iki gün önce ayrılmıştı.

BİLAL' DE GİTTİ

Boluspor geçen sezon Kayserispor'dan bonservisi ile kadrosuna katarak kırmızı beyazlı formayı giydirdiği Bilal Kayaoğlu ile de yolları ayırdı. Teknik heyetin Bilal için verdiği rapor doğrultunda kendisine takım bulması istenirken kamptan ayrılan gurbetçi oyuncuya kiralık bile gönderileceği gelen bilgiler arasında yer alıyor