Boluspor iç transferde ilk daveti İshak Çakmak'a yaptı, tecrübeli oyuncu görüşme için Bolu'ya çağrıldı. Kiralık olarak Boluspor'da bir sezon forma giyen İshak Çakmak, performansı ile de dikkat çeken oyuncu olmuştu. En istikrarlı oyuncular arasına giren İshak Çakmak ligin son maçı olan Orduspor maçını oynamadan Boluspor'dan ayrılmıştı.

İç transfer için İshak Çakmak ile tekrardan anlaşmak isteyen kırmızı beyazlılar tecrübeli oyuncuyu Bolu'ya davet ettiği öğrenildi. İshak Çakmak gösterdiği performansla tekrar Boluspor'un gündemine girdi. Tecrübeli oyuncunun da Boluspor yönetiminden bir takım istekleri olacağı gelen haberler arasında yer alıyor.

HAKAN KUTLU YAKIN TAKİPTE

Boluspor tekrar genç oyuncu İshak Çakmak ile anlaşma yolları arıyor. 2015-2016 futbol sezonunda PTT Birinci lig de şampiyonluk hesapları yapması beklenen Gaziantep Belediyespor'da genç oyuncuyu transfer listesine aldı.

2014-2015 sezonunda Boluspor forması ile gösterdiği performansla bir çok takımın listesine giren İshak Çakmak için Gaziantep Belediyespor teknik Direktörü Hakan Kutlu ısrarcı olurken, Antep temsilcisi İshak Çakmak'ın Boluspor ile yapacağı görüşmeden çıkacak karar sonrası resmi olarak bir teklif sunacağı gelen haberler arasında.

GÜRBÜZEROL'A GEL İMZA AT

Devre arasından Balıkesirspor'dan ayrılarak Boluspor'a gelen yarım sezon oynayan ve sözleşmesi biten Murat Gürbüzerol içinde Başkan Savaş Abak, ‘Gel seninle sözleşme imzalayalım. Takım arama kalmak istiyorsan kal' dediği öğrenildi. Murat Gürbüzerol'un ise birkaç gün süre istediği cevabını daha sonra ileteceği gelen haberler arasında yer aldı. Haber Merkezi