Boluspor, ligin 5.haftasında deplasmanda oynayacağı Bucaspor maçının hazırlıklarını yaptığı çalışmayla sürdürdü. Günü tek çalışmayla tamamlayan kırmızı beyazlılar, dar alanda taktiksel çalışma yaptı.

Kırmızı-beyazlılar, PTT 1. Lig'in 5. haftasında deplasmanda oynayacağı Bucaspor maçının hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenman ile devam etti. Antrenman öncesi kırmızı-beyazlı oyuncularla kısa bir toplantı yapan Teknik Direktör Reha Erginer, oyuncuları hakkında bilgi aldı. Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmada oyuncuların hırslı ve istekli oldukları gözlemlendi. Hazırlıklarını 3 puan üzerine yapan Boluspor'da zorlu ve kritik Bucaspor maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

DAR ALANDA TAKTİK ÇALŞTILAR

Teknik Direktör Reha Erginer ve teknik heyet yönetiminde gerçekleşen antrenmana düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar, açma germe hareketlerinden sonra 5'e 2 oynadı. Daha sonra teknik direktör Reha Erginer nezaretinde dar alan taktiksel oyunlar oynanırken, oyuncuların antrenmanda moralli oldukları gözlemlendi. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman son bölümünde ise kırmızı-beyazlı oyuncular çift kale maç yaparken, antrenman stretching ile sona erdi. Boluspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Bucaspor maçının hazırlıklarını yapacağı çalışmayla sürdürecek.