Son yıllarda hoca konusunda istediği başarıları elde edemeyen Boluspor camiasın da oluşacak transfer komitesi, ilk olarak hoca işini çözmek istiyor. Son yıllarda hoca konusunda çok başı ağrıyan Boluspor camiası istikrar için adayını da belirledi gibi.
Geçtiğimiz günlerde basın ile bir araya gelen Başkan Abdullah Abat istikrardan yana olduklarını ve Boluspor'un Bank Asya'da ki ilk yıllarında istikrarlı bir şekilde bir final, birde yarı final yaşadıklarını Orduspor'un geçen sene yaşadığını ve bu sene de aynı şekilde Kasımpaşaspor'un aynı hocalarla şampiyon olduğunu sıkça belirtirken, Boluspor yönetiminde böyle bir yol çizeceğini söylemişti.
İlk olarak görüşmeyi düşündükleri isim olarak da Serhat Güller'e haber gönderildi. Boluspor'da bir final, birde yarı final yaşayan tecrübeli teknik adam ilk aday olurken, transfer komitesinin ilk görüşeceği hoca olduğu gelen bilgiler arasında.
Serhat Güller'in camiayı tanıdığı için teklife olumlu cevap vermesi beklenirken, transfer komitesinin diğer adayları Metin Diyadin ve Uğur Tütüneker'in de nabzını yoklayacaklar.
Bahri Kaya düşünülmüyor
Bu sezonda sadece 12 maç için Boluspor'a gelen Teknik Direktör Bahri Kaya yeni sezon için kesinlikle düşünülmüyor. İç sahada kaybettiği maçlarla play-off'a giremeyen kırmızı beyazlı ekibimizde, transfer komitesi ve başkan Abdullah Abat'ın Bahri Kaya'yı hiç düşünmedikleri gelen haberler arasında.