Boluspor'da olağanüstü kongre sonrasında yeni başkanını seçen kırmızı beyazlılarda gözler transfere çevrildi. Nokta transferle kadroyu güçlendirmek isteyen kırmızı beyazlılar, Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor forması giyen forvet oyuncusu Uche Kalu ile ilgili nabız yokladığı iddia edildi.
Boluspor'da yeni başkanın seçilmesinin ardından futbolcu menajerleri kulübe teklif yağdırmaya başladı. O iddialardan biri de Süper Lig'de forma giyen Uche Kalu. Çaykur Rizespor'da bu sezon çok fazla forma şansı bulamayan Nijeryalı oyuncu, menajerler vasıtasıyla kendine kulüp aradığı bu kulüpler arasında Boluspor'un da yer aldığı iddia edildi. Boluspor'un bu isim konusunda ne yapacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.
Uche Kalu kimdir?
16.05.1986 Nijerya doğumlu Kalu, geçtiğimiz sene Çaykur Rizespor'a transfer oldu. Rizespor'un süper lige çıkmasında önemli katkıda bulunan forvet oyuncusu, bu takımla çıktığı 12 maçta 9 gol attı. Süper lige çıkan Rizespor'da bu sezon sadece 8 maç görev alan oyuncu gol atma başarısı gösteremedi.