Geçtiğimiz haftayı puansız kapatan Boluspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Bucaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Kırmızı-beyazlılar, antrenmanda, ısınma koşusu iki grup halinde direnç bantları ile çalışma yaptı. Ardından dar alan oyunu oynanırken, antrenman stretching ile sona erdi.

Boluspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Bucaspor maçı hazırlıklarına 1 günlük aranın ardından başladı. Antrenman öncesi Teknik Direktör Reha Kemal Erginer, kırmızı-beyazlı oyuncularla kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Erginer'in oyuncularla yaptığı toplantıda Adana Demirspor maçını unutup, Bucaspor maçıyla birlikte çıkışa çekmeleri gerektiğini ifade ettiği öğrenildi.

Antrenmana düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar, açma germe hareketlerinden sonra 5'e 2'i oynadı. Antrenmanın diğer bölümünde ise 5'e 2'i oynayan oyuncular, antrenmanın ilerleyen bölümünde ise yenileme çalışması yaptı. 1,5 saat süren antrenmana oyuncuların moralli oldukları gözlemlenirken, antrenman soğuma hareketleriyle sona erdi.

Boluspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Bucaspor maçı hazırlıklarını bugün yapacağı çalışmayla sürdürecek.