Yeni sezon için teknik direktör arayışlarına devam eden kırmızı beyazlı yönetim, takım içerisinde de değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. Kulüp personelleri üzerinde değişikliklere gidileceği belirtilirken, ilk değişikliğin takım menejerliğinde yapılacağı gelen bilgiler arasında. Geçen sezon ilk defa Boluspor'da menajerlik yapan Müfit İkizoğlunu'nun, yeni sezon içinde Boluspor bünyesinde farklı bir görev de değerlendirileceği ifade ediliyor.
Boluspor da bir taraftan Teknik Direktör arayışları devam ederken bir taraftanda yeni yapılanmaların imzası atılıyor. Kırmızı beyazlı ekibin 50'inci yılında farklı bir yapıda sezona başlamasını düşünen yönetim, ilk degişikliği futbol takımı menajerliğinde yapacağı söyleniyor.
Geçen sezon İdari Manejer olarak Boluspor'un başına getirilen Müfit İkizoğlu'nu Boluspor bünyesinde farklı bir görev verilmesi düşünülürken, 2014-2015 sezonunun planlamasında yeni teknik direktörle birlikde futbol takımının başına başka bir isimin menajer olması bekleniyor. Geçen sezonun devre arasında zor bir göreve gelerek tecrübesiz olmalarına rağmen zor şartlarda Boluspor'un PTT Birinci ligde kalması sağlayan yönetim, yeni sezonda hedeflenen noktada çalışmalarına başlarken külüp bünyesindede yeni bir yapılanma yönünde karar aldıkları kamuoyuna sızan bilgiler arasında.