Boluspor'da teknik direktör krizi sona erdi. Ümit Özat'ın takımdan ayrılmasından sonra kimin teknik direktör olacağı şehirde merak konusu olurken, Boluspor yönetimi Özcan Bizati ile anlaşmaya vardı. Bizati'nin ekibinde Boluspor'un eski kaleci antrenörlerinden Abdullah Gerz'de bulunuyor.

HABER: FAHRİ GÜNDÜZ

Kırmızı beyazlı ekibin yeni teknik direktörü Özcan Bizati oldu. Transfer dönemlerinde bir çok kez Boluspor ile ismi geçse de kırmızı beyazlılar ile yolu kesişmeyen Özcan Bizati, 2015-2016 sezonunda Boluspor'un yeni teknik direktörü oldu. Ümit Özat'ın görevi bırakmasından sonra birçok teknik adamla görüşen kırmızı beyazlı yönetim kararını Özcan Bizati'den yana kullandı.

ÖZCAN BİZATİ KİMDİR?

Özcan Bizati (d. 31 Mayıs 1968, Denizli), Türk eski amatör futbolcu, antrenör ve teknik direktör.

Futbolculuk kariyeri

Sarayköy, Beypazarı Şekerspor, TMO Spor ve Keçiörenspor gibi takımlarda forma Bizati henüz 21 yaşında menüsküs sakatlığı nedeniyle futbolu bırakmak zorunda kalmıştır.

Teknik direktörlük kariyeri

Futbolculuk kariyerini sonlandırdıktan sonra ODTÜ Beden Eğitimi Bölümü'ne giden Bizati, UEFA'nın antrenörlük kurslarına da giderek pro-lisans almıştır. 2000 yılında MKE Ankaragücü'nün gençlik gelişim antrenörü olarak göreve başlamış, 2002-03 sezonunda aynı görevi Gençlerbirliği'nde sürdürmüştür.

İlk teknik direktörlük deneyimini 2007-08 sezonunda MKE Ankaragücü'nde yaşayan antrenör, ertesi sezon Pendikspor'da görev almıştır. 9 Ekim 2008'de de bu görevinden ayrılmıştır. Günümüzde ise Denizlispor' da antrenörlük yapmıştır. 2012-2013 sezonunda Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş'in yardımcılığını yapmıştır. Kendisinden önce bu görevde Ünal Karaman bulunmakta idi.