PTT Birinci Lig'de aldığı başarısız sonuçların ardından Boluspor'da Özcan Bizati'nin koltuğu sallanıyor. Özcan Bizati ile ilgili Pazar günü Bolu gündemine düşen haberler doğrulandı ve Bizati ile yolların ayrıldığı bilgisinin gelmesi üzerine ilginç gelişmeler yaşandı. Neler oldu?

Boluspor Yönetimi yolların ayrılması konusunu Özcan Bizati'ye iletti. Kırmızı Beyazlı Yönetim ilk görüşmelerde Bizati ile yolları ayıramayınca Özcan Bizati, akşam antrenmanına çıktı. Özcan Bizati ile Pazartesi günü içerisinde yollar kesinlikle ayrılıyor. Lig'de 5 haftada sadece 3 beraberlik, 2 yenilgi alarak başarısız bir görüntü veren Boluspor'da alınan sonuçların ardından Yönetim Bizati'ye güvenini kaybetti ve Hocam sizinle yolları ayıralım, bu iş olmuyor” dedi.

BİZATİ: GÖREVİME DEVAM ETMEK İSTİYORUM”

Özcan Bizati Boluspor Yönetimine şu cevabı verdi; Evet ortada alınan başarısızlık var, ben de bunu görüyorum. Düzeltmek için mücadele ediyorum. Benim bırakmam sorunları halletmez. Lig başlayalı 5 hafta oldu. Ben bugün bırakırsam benim açımdan kötü olur. Ben görevime devam etmek istiyorum” diye konuştu.

Bu konuşmaların ardından sözlerine devam eden Özcan Bizati, Ben bırakınca bu sezon içinde iş bulamam. Benim mali vecibelerim ortada, bir takım anlaşmalar yaparsak bırakırım da” dedi. Özcan Bizati Boluspor'dan tazminat istedi. Boluspor da aklıselim bir Yönetici, Bizati ile saatlerce konuşup takımın durumunu, şehrin tepkisini bir kez daha Özcan Bizati'ye sakin bir şekilde anlatsa da Bizati, kararından ve alacağı konusunda geri adım atmadı.

KARAKUŞ'A HAZIR OL ÇAĞRISI

Özcan Bizati dönemi Yönetim'in kafasında kesinlikle bitti. Bu saatten sonra biz bu Hoca ile düzlüğe çıkamayız” diyen Yönetim, Bizati'ye bir teklif daha yaparak yollarını kesin olarak ayıracak. Bizati'nin mali vecibeleri yerine getirilecek.

Bizati'nin görevi bırakmasını söyleyen Boluspor Yönetimi U21 Takımı Teknik Sorumlusu Cüneyt Karakuş'a Hazır ol, Şanlıurfa maçına sen çıkacaksın” diye tebliğ ederken, diğer taraftan da yeni hoca isimleri gündeme tek tek düşüyor. Şanlıurfa maçında alınacak başarılı veya başarısız sonuca göre Teknik Direktör için karar vermeye hazırlanan Yönetim, Cüneyt Karakuş'un alacağı sonucu bekliyor. U21 Teknik Sorumlusu Cüneyt Karakuş daha önceki sezonlarda Necip Çarıkçı Başkanlığında 2010 sezonunda son 5 haftada görev yapmıştı.

İŞTE GÜNDEMDEKİ HOCA ADAYLARI

“Bizati'nin görevden alındığı” haberleri doğrultusunda birçok isim gündeme getirildi. Boluspor Yönetimi sezon başından beri yaşadığı fikir ayrılıklarını Bizati'nin ayrılması sonrasında da yaşayacağa benziyor. Yönetim içinde bulunan Transfer Komitesinin sezona farklı farklı isimlerle görüşerek başlaması bugün yaşanan kaosu ortaya çıkarırken, bir kaosun yaşanması daha bekleniyor.

Dünden beri Boluspor'a Engin İpekyolu, Ümit Davala, Hasan Şaş, Güvenç Kurtar, Fatih Akyel isimleri sunuluyor. Kırmızı Beyazlı Yönetim Cüneyt Karakuş'un alacağı sonucu bekleyeceğiz” dese de yaşanan Teknik Direktör trafiğinde Yönetim içindeki fikir ayrılıkları da devam ediyor. Fahri GÜNDÜZ