2015-2016 futbol sezonu hazırlıklarına devam eden Boluspor'da daha önce anlaşılan 4 oyuncu ile sözleşme imzalandı. Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Asbaşkan Cüneyt Koparan'ın hazır bulunduğu imza töreninde Adem Alkaşi ve Eren Aydın ile 1+1 yıl, Sefer Sever ile 3 yıl, Fatih Turan ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Boluspor kulübünün tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Başkanı Cüneyt Koparan: Spor kamuoyunun yakından tanıdığı oyuncular ile bugün sözleşme imzalıyoruz. Geçen yıl gösterdikleri performanslar ile takımlarına katkıda bulunmuşlardı. Kendilerinden beklentimiz, umarım bu sene o performansın üstüne koymaları ve Boluspor formasını layığı ile taşımalarıdır. Kendilerine ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

“Boluspor'un Süre Gelmiş Süper Lig Hasretini Sona Erdirmek İstiyoruz”

Antalyaspor'dan transfer edilen Adem Alkaşi ise şunları dile getirdi: Burada ikinci dönemim. İlk geldiğimde hedefler çok farklıydı. Şuan ki hedeflerimiz çok daha farklı. İnşallah bu hedefler doğrultusunda aramıza katılacak yeni arkadaşlarla birlikte sahada en iyi şekilde mücadelemizi verip, Boluspor'un süre gelmiş Süper Lig hasretini sona erdirmek istiyoruz. Bunun için Hocamız, teknik heyetimiz ve futbolcu arkadaşlarımız ile birlikte tüm gücümüzle çalışıyoruz. Şuan herkes elinden gelenin en iyisini yapıyor. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Lige en iyi şekilde başlayıp, Süper Lig özlemini bitirmek için elimizden geleni yapacağız. Boluspor ile yeniden anlaştığım için mutluyum. Gelirken hiç bir şart konuşmadan, Başkanımızın telefonuyla geldim. Sağ olsunlar bize çok iyi niyetli davranıyorlar. "

“İnşallah Başarıya Ulaşacağız”

Elazığspor'dan transfer edilen Eren Aydın ise şöyle konuştu: Öncelikle Boluspor'u seçmemdeki neden, bu sene 50. yılı olması ve Boluspor'un her zaman hedefleri olan bir takım olması. Transferimde emeği geçen Başkanımıza ve Cüneyt Bey'e teşekkür ediyorum. Buraya başarılı olmak için geldim. Belki her sene başarı yaşamıyorum ama bu sene inanıyorum. Çünkü burada bu sene hedefler çok farklı. İnşallah bu hedef doğrultusunda ilerleyip, ilk olarak play-off, daha sonra olursa ilk 2'den çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Tabii ki aramıza yeni arkadaşlarımızda katılacak. Çok güzel bir ortamımız var. İnşallah başarıya ulaşacağız.”

PTT 1. lig'in en iyi camialarından birine geldim”

Erzurum Büyükşehir Belediyespor'dan kadroya katılan Sefer Sever ise şunları dile getirdi: Buraya geldiğim için kendi adıma çok mutluyum. Çünkü üçüncü ligden, PTT 1. Lig'in en iyi camialarından birine geldim. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Burada yeteneklerimi gösterip, kendimi tanıtmak ve arkadaşlarıma ayak uydurmak istiyorum. İnşallah kendi adıma bunu başarabilirim. Hedefimiz olan şampiyonluğa inşallah ulaşırız. Hem kendim için hem de camiamız için hayırlı olsun.”

“Elimden Gelen Her Şeyi Yapacağım”

Foruna Sittard'dan takıma katılan genç oyuncu Fatih Turan ise şöyle konuştu: Hedefim hep Türkiye'de oynamaktı. Bunu gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Hedeflerimize ulaşmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Transferimde emeği geçen herkese teşekkürler” Haber Merkezi