Bölgesel Gelişim U16 Ligin'de Torku Konyaspor deplasmanına giden Boluspor U16 karşılaşmayı son dakikalarda kalesinde gördüğü gol ile 1-0 kaybederken, maçın bitiminin ardından takımımıza Torku Konyaspor teknik heyeti ve futbolcuları saldırdı. Teknik sorumlu Yılmaz Özen'e saldıran Torku Konyaspor Teknik sorumluları saha içinde ortamı gererken, bir oyuncumuzun ayağı ise sert müdahaleler sonrası alçıya alındı. Yaşanan karmaşa esnasında bir oyuncumuzun da burnu kırıldı. Uzun süre devam eden olaylara güvenlik güçleri seyirci kaldı.

Torku Konyaspor deplasmanında sahaya üç puan için çıkan Boluspor U16 takımımız maç boyunca sert müdahalelere maruz kaldı. Torku Konyaspor teknik heyeti maçın gergin ortamda geçmesi için ellerinden gelen tüm çabayı gösterdi. Karşılaşmanın Konyalı hakemi Erdal Erdem yapılan sert müdahaleleri görmezden gelip oyunun çirkinleşmesine yol açarken, Boluspor U16 takımı her şeye rağmen sahada istediği futbolu oynamak istese de bazı etkenlerin buna izin vermediği söylendi. 75'inci dakikaya kadar maçı 0-0 beraberlikle getiren Boluspor U16, bulduğu pozisyonlardan da sonuç alamadı. Karşılaşmanın son dakikalarında gelişen karambolde Hazar'a çarpan top Boluspor filelerine gitti. Boluspor U16 ligdeki ilk mağlubiyetini alırken sahada tartışılır hakem kararları, tribünlerin aşırı tepkisi ortamı gerdi. YILMAZ HOCA'YA SALDIRDILAR

Torku Konyaspor teknik ekibi bitiş düdüğü sonrası Kırmızı beyazlı ekibimizin Teknik Sorumlu Yılmaz Özen'e saldırarak, vurmaya çalıştılar. Yılmaz hocanın üzerindeki eşofman Konyasporlu yöneticilerin asılmaları sonrası yırtılırken, hocanın saha içinde fevri hareket yapması için ellerinden ne geldiyse yapmak istediler. Konyaspor Teknik heyetinin bu yaptıkları sonrasında olaya saha içindeki futbolcularda karıştı.

BİR OYUNCUNUN AYAĞI ALÇIYA ALINDI, BİRİNİN BURNU KIRILDI

Torku Konyaspor'lu U16 takım oyuncuları futbolcularımıza saldırarak, saha içinde kovaladılar. Kargaşa esnasında yüzüne yumruk darbesi alan Özay Bayrak'ın burnu kırılırken, Samet Çoban'a ise maç içinde yapılan sert müdahaleler sonrası ayağının çatlamasına neden oldular. Saha içerisinde yaşanan gelişmelere rağmen güvenlik güçleri yaşanan olaylara müdahale etmezken, kırmız beyazlı oyuncularımız soyunma odasına kaçarak kurtuldular. Uzun süre olayların yatışmasını bekleyen U16 takımımız, soyunma odasında bekleyerek kendilerini korudular. Yaşanan olaylar kameralara yansırken Konya'da bu tür olayların her yıl yaşanmasına rağmen şimdiye kadar hiçbir önlemin alınmadığı görüldü.