Boluspor, Alican Karadağ ile 1+1, Jonathan Reis ile 1+1, Yusuf Emre Gültekin ile 2 yıl kiralık, Henri Belle ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

“KULÜBÜMÜZ İÇİN HAYIRLI OLUR”

İmza töreninde konuşan Başkan Savaş Abak şunları söyledi: Öncelikle 2015-2016 sezonunun Kulübümüze ve tüm camialara hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bugün yine dört oyuncumuz ile imzalıyoruz. Alican'ı zaten tanıyorsunuz, bizim kendi evladımız. Yusuf Emre ile Gençlerbirliği'nden bir yıllık kiralık olarak anlaştık ve satın alma opsiyonu bizde. Jonathan Reis'i zaten herkes biliyor. Onunla da 1+1 yıllık bir sözleşme imzaladık. Henri Belle ile ise 2 yıllık sözleşme imzaladık. İnşallah hem onlar için, hem Kulübümüz için hayırlı olur.”

“SÜPER LİG'E ÇIKMAK İSTİYORUZ”

Giresunspor'dan transfer edilen Alican Karadağ ise şöyle konuştu: İnşallah her iki taraf için hayırlı olur. Ben iki sene önce buradaydım, burada çok güzel bir aile ortamı var. Bunu bildiğim ve Başkanımız çağırdığı için geldim. Bu sene, daha önceki hedeflerden daha yüksek bir hedefimiz var. İnşallah play-off veya ilk 2'de Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Bu sene 50. yıl. Boluspor camiası için önemli bir yıl. Bizde bunun bilincindeyiz.”

“BOLUSPOR'A GELDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

Gençlerbirliği'nden kiralık olarak kadroya katılan Yusuf Emre Gültekin ise şunları kaydetti: Boluspor'a geldiğim için çok mutluyum. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Herkesin benden beklentilerinin farkındayım. Bende elimden geleni yaparak burada düzenli bir şekilde forma giymek istiyorum”

“BANA YENİDEN BAŞLAMA ŞANSI VERDİLER”

Brezilyalı golcü oyuncu Jonathan Reis ise şöyle konuştu: Öncelikle Başkanımızın ve Kulübün bana gösterdiği güvene teşekkür ediyorum. Bana yeniden bir başlama şansı verdiler. Tüm futbolcu arkadaşlarımla elimizden geleni yapacağımıza inanmanızı isterim. Süper Lig'e çıkmak için elimizden geleni yapacağız.”

“ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM”

Hırvatistan'ın RNK Split takımından transfer edilen Henri Belle ise şöyle konuştu: Buradan teklif aldığımda hiç düşünmedim çünkü amaçları olan ve daha yükseği hedefleyen bir takım olduğunu gördüm. Umarım tüm beklentileri karşılarım ve bana inananları mahcup etmem. Elimden geleni yapacağım.” Haber Merkezi