Ligde aldığı kötü sonuçların ardından küme düşme tehlikesini tamamen yaşayan Kırmızı-Beyazlılar, zorlu Manisaspor maçına Yılmaz Özen ile hazırlanıyor.
Kırmızı beyazlılar bugün oynayacağı Manisaspor maçına Pazartesi gününden beri maçın oynanacağı şehirde hazırlanıyor. Engin Korukır'ın görevden alınmasının ardından Yılmaz Özen'e verilen görev sonrasında ligde kalan 6 karşılaşma için adeta final havasını yakalamak isteyen Boluspor'da hedef mutlak 3 puan.
Pazartesi günü Manisa'da başlayan çalışmalar maç saatine kadar devam edecek. İlk gün oyuncular ile öncelikle Manisaspor maçını konuşan antrenör Yılmaz Özen; ‘sizler bu işi başaracak gücüdesiniz' diyerek oyuncularına maçın önemini anlattığı gelen haberler arasında yer aldı.
Manisa'ya 28 oyuncu ile giden Yılmaz Özen, tüm oyuncularını oynayacakmış gibi motive etmeye çalışıyor. Genç teknik adam, bu sezon Bucaspor maçında da görevi almış Boluspor'a haftalar sonra 3 puan kazandırmıştı. Yine bir zor göreve gelen Yılmaz Özen, bugün oynanacak olan Manisaspor maçından puan ve puanlar beklerken, genç teknik adam, oyuncularını da 3 puan için maça hazırladı.
Gecen sezon Şanlıurfaspor, Bucaspor, 1461 Trabzon ve Gaziantep Belediyespor maçlarında takımın başında Osman Nuri Işılarla birlikte bulunan Yılmaz Özen, 4 karşılaşmada Boluspor'a 9 puan kazandırmıştı.
Bugün saat 19.00'da oynanacak olan Manisaspor-Boluspor karşılaşmasında kırmızı beyazlılarda eksik oyuncu bulunmazken sahaya çıkacak ilk 11'in maç saatinde belli olması bekleniyor.
BARBAROS BARUT OYNAMIYOR
Geçtiğimiz sezon Boluspor'da oynadıktan sonra Manisaspor'a giden tecrübeli orta saha oyuncusu Barbaros Bahadır Barut, Boluspor'a karşı oynamayacak. geçtiğimiz haftalarda sakatlanarak ameliyat olan tecrübeli orta saha oyuncusu sezonu kapadı.