Kısa süre önce olağan kongre ile yönetime seçilen Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak ve yönetim kurulu üyeleri, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Başkan Yılmaz, belediye olarak Boluspor Kulübü'ne her zaman destek verdiklerini söyledi. Desteklerini bundan sonra da süreceğini anlatan Yılmaz,”Bolusporumuz kongre ile genç, dinamik bir yönetime kavuştu. Gençlere güveniyorum. Hepsi başarılı iş adamı. Biz geleceği bu gençlerimize emanet edeceğiz. Onlara tavsiyem, birbirleriyle istişare ederek karar vermeleridir. Biz her zaman belediye olarak dimdik yanlarındayız. Bugüne kadar Boluspor'un iç işlerine hiç müdahale etmedim ama Boluspor'a sonuna kadar destek verdim. Şimdi ki yönetime de söz veriyorum, kulübün en zor gününde bile destekçileri olacağım” dedi.
Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak'ta konuşmasında, Yönetim kurulumuz otuz kişiden oluşuyor ve genç bir ekibiz. Göreve Boluspor için geldik. Boluspor'u profosyonel bir şekilde yönetmek için göreve talip olduk. Boluspor'da maddi yönden sıkıntılar vardı. Bu sıkıntıları çözdük. Belediye Başkanımıza desteklerinden ötürü çok teşekkür ederiz. Maddi yönden Boluspor'un futbolculara boyun büküklüğü yoktur. Futbolcularımızdan tek isteğimiz başarı. Sportif başarıyı da yakalarsak her şey çok güzel olacak” diye konuştu.