Boluspor'un kamp yaptığı Antalya Belek'te çok özel açıklamalarda bulunan Abdullah Abat, Boluspor yönetim kurulunun önümüzdeki günlerde yapılacak ödemelerle ilgili büyük bir fedakârlık örneği gösterdiğinin altını çizerek; Bu sene yönetim kurulumuz çok farklı bir şeye imza attı. Herkes gücü yettiği kadar, kulübe destek oldu. Bu sayı tabi 2-3 kişi değil, kimin gücü varsa, gücünün yettiği kadar destek verdiler. Önümüzdeki günlerde oyuncularımıza ödemelerde bulunacağız. Onun için tüm arkadaşlarımız fedakarlık yaptılar” diye konuştu.
Önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek ödemeler nedeniyle Boluspor yönetim kurulunda yer alan yöneticiler, kırmızı beyazlı ekibe maddi destek verdiler. Kulüp Başkanı Abdullah Abat tarafından yapılan açıklamada, verilen maddi desteğin rakamsal değeri açıklanmasa da, yöneticilerin ödemelerin rahat yapılabilmesi için elllerini taşın altına soktukları belirtildi.
Yapılan destekle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Abat, Ben Boluspor yönetimindeyken maddi anlamda elimizin, gücümüzün yettiği kadar Boluspor'a destek verdik. Tüm yönetim kurulu arkadaşlarımla, eskiden beraber çalıştığım başkanlarla, yönetim kurullarıyla hep destek olduk. Bu sene yönetim kurulumuz çok farklı bir şeye imza attı. Herkes gücü yettiği kadar, kulübe destek oldu. Bu sayı tabi 2-3 kişi değil, kimin gücü varsa, gücünün yettiği kadar destek verdiler. Bu konuda yönetim kurulundaki arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Biz bir ekibiz. Biz olarak geldik. Biz olarak devam ediyoruz. Biz olarak ta, inşallah hedefe ulaşacağız” diye konuştu.