Bu hafta rakibimiz düşüş içinde olan Manisaspor'du. Takımımızda Muhammet'in formsuzluğu mu sakatlığımı bilmiyoruz kadroda olmayan oyuncumuzdu.
Onun yerine Dixson yanında Gencer ile başladı hocamız. Rakibimiz genç, koşan, mücadeleci bir takım. Takımımız ise maç başladığında gördük iyi motive olmuş rakibin mücadelesine de aynı şekilde karşılık vererek oynayan, 20 dakika sahada topa sahip olan ve çabuk çıkmaya çalışan bir anlayışla başladık.
Takımımız maç boyunca yaşadığı sıkıntılardan biri ileride çoğalmaktı. Aydın zaten rakibin bekini kovalamaktan yoruldu. Djiehuoa o kadar sağa sola savruluyor ki gol için hiçbir katkı yapamadı. Dalmat etkili olmaya çalıştı, Cihan daha diri gözükmesine rağmen öne oynadığı pastan sonra devam edemiyor.
Alp'in biraz daha öne çıkması lazım oda yeterli desteği veremedi. Savaş, Gencer, Dixson ve Hakan oynadılar diye biliriz.
İkinci yarı maç başladıktan 10-15 dakika sonra karşılaşmanın beraberliğe doğru gideceğinin sinyallerini vermeye başladı. Ama maçta takımımızda Cihan'ın ve Aydın'ın yorgunluk belirtileri başladı derken rakibimizde risk almaya başlamıştı.
Hocamızdan Emre, Abdulaziz hamlelerini beklerken ve arkasından Ali olur mu diye düşündüğümüzde İskender değişikliği ve kaptan Serdar'ın hatasıyla yediğimiz gol geldi.
Maçta gördük ki hocamız Manisa gibi deplasmanda beraberliğe razı bir düşüncesi ortaya çıktı. Oyuncu değişikliklerinde ise Barbaros'un yerine Abdulaziz alması yediğimiz gol sonrası biraz daha kapanmaya müsait oyunda bu oyunun oyuncusu olamazdı diye düşündük.