Boluspor Basketbol Takımı yönetim kurulu Vali İbrahim Özçimen'i makamında ziyaret etti. Ayrıca Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin'de Vali İbrahim Özçimen'i makamında ziyaret etti. Vali Özçimen, Oğuz Çetin'e başarılar diledi.
İlk ziyarette Ziyarette Boluspor Kulüp Başkanı Abdullah Abat, Boluspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basketbol Şube Başkanı Fatih Yamaner ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
Boluspor Basketbol Takımı hakkında Vali İbrahim Özçimen'e bilgiler veren Basketbol Şube Başkanı Fatih Yamaner, ". Siz her zaman bizim yanımızdasınız. İlimizi yönetenlerin, spor ile ilgili bürokratların, büyük sanayi kuruluşlarının, taraftarlarımızın maddi ve manevi desteklerini bekliyoruz. Boluspor basketbol takımı ancak bu destekler yapılırsa kalıcı olacaktır" ifadelerine yer vererek çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Özçimen, Boluspor heyetine başarılar diledi.
Ziyaret sonunda Başkan Abdullah Abat, desteklerinden dolayı Vali İbrahim Özçimen'e Boluspor plaketi ve basketbol takım oyuncuları tarafından imzalanmış forma takdim etti.
Oğuz Çetin Makam'da;
Boluspor'un çalışmaları hakkında Vali Özçimen'e bilgiler veren Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin, "İkinci devreye iyi bir şekilde başladık. Arkadaşlarımın çalışmalarından memnunum, ancak daha çok çalışmamız lazım. Lig uzun ve zorlu bir süreç. Şuan için her şey yolunda. Değerli yöneticilerimizde bizlerle ve takımla yakından ilgileniyor. Desteğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.
Boluspor'a başarılar dileyen Vali İbrahim Özçimen, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek fırsat buldukça Boluspor'a destek vermek için maçlara gittiğini ve bundan sonra da gitmeye devam edeceğini belirtti.