Boluspor U21 takımı hafta sonu sahasında konuk ettiği Adana Demirspor U21 takımını 4-0 mağlup etti. Maçta Boluspor'un gollerini Eray Can Akya (2), Yusuf Eren Obut ve Mehmet Gayir (KK) attı.

U21 Liginde mücadele eden Boluspor PAF takımı ligin 4.haftasında sahasında Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başlarken, oyunun kontrolünü daha sonra eline geçiren Boluspor U19 takımı, rakibi karşısında oyunu istediği gibi yönlendirdi. Maçta dakikalar 22'yi gösterdiğinde Boluspor aradığı golü Eray Can Akkaya ile buldu ve rakibi Adana Demirspor karşısında 1-0 öne geçti. Bu golden sadece 3 dakika sonra sahneye çıkan Yusuf Eren Obut, kırmızı-beyazlıların 2'inci golünü konuk ekip ağlarına gönderdi ve skor 2-0 geldi. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmazken Boluspor soyunma odasına 2-0 öne gitti.

GOLLER İKİNCİ YARIDA DA DEVAM ETTİ

Karşılaşmanın ikinci yarısına 2-0'ın verdiği avantajla başlayan kırmızı beyazlılar, ilk yarıdaki etkili oyununu ikinci yarıda sürdürdü. Karşılaşmanın 64'üncü dakikasında Boluspor üçüncü golü buldu. Adana Demirspor defans oyuncusu Mehmet Gayir topu uzaklaştırmak isterken, topu kendi ağlarına gönderdi ve bu golle kırmızı-beyazlılar farkı 3'e çıkarttı. Karşılaşma böyle bitecek diye beklenirken, 3'üncü golden sonra oyundan iyice düşen Adana Demirspor dördüncü golü de kalesinde gördü. Maçın 72.dakikasında bir kez daha sahneye çıkan Eray Can Akkaya takımının 4'üncü ve kendisinde 2'inci golünü konuk ekip ağlarına gönderdi ve bu golde maçın skorunu tayin etti.