U19 liginde bitime bir hafta kala sahasındaki son maçını oynayan Boluspor U19, güçlü rakibi karşısında 3 puanı almasını bildi. Her iki takım açısından son dakikaya kadar mücadele içinde geçen maçta Boluspor U19, Fenerbahçe U19 takımını 3-2 mağlup etmeyi başardı.
Boluspor U19, Fenerbahçe karşısında rüzgar gibi uçtu. Elit Akademi Ligde son iki haftasını oynayan Boluspor, karşılaşma sonunda müthiş bir galibiyete imza atmış oldu. Fenerbahçe karşısında maça hızlı başlayan Boluspor U19, sol taraftan ilk dakikalarda tehlikeli ataklar geliştirdi. İbrahim ile sonuca gitmek isteyen temsilcimiz, bulduğu net pozisyonlarla Fenerbahçe'ye zor anlar yaşattı. Baskılı başladığı maçta golü isteyen temsilcimiz, sarı lacivertliler karşısında 44'üncü dakikada İbrahim ile ilk golü bulan taraf oldu. Devrede Boluspor U19 takımımızın üstünlüğü ile sonuçlandı.(1-0)
İkinci yarıya 1-0 önde olmanın morali ile başlayan Boluspor, ikinci yarıda Emrullah ile durumu maçta 2-0 yaptı. Fenerbahçe karşısında istediğini ilk yarıda ve ikinci yarıda attığı gollerle alan Boluspor U19 , rakibine maç içinde bir anlık yaptığı hatayla penaltı yaptırdı. Penaltı atışında Boluspor U 19 kalecisi başarılı olsa da dönen topta vuruşu tamamlayan Fenerbahçeli oyuncu maçta durumu 2-1 getirdi. Kalesindeki golün şokunu atlatan temsilcimiz Fenerbahçe karşısında günün başarılı ismi İbrahim ile bir gol daha bulurken, durumu 3-1 getirdi. Bu golün ardından Boluspor'da 75'inci dakikada Turgut kırmız kart görünce, temsilcimiz sahada 10 kişi kaldı. Hem eksik kalması hem de skoru korumak isteyen Boluspor U19 , 82'inci dakikada kalesinde bir gol daha görünce maçta durum 3-2 geldi.
Rakibine oranla daha arzulu istekli oynayan Boluspor U19 bulduğu skoru son dakikalarda da koruyarak, Bolu'daki son maçında güçlü rakibi Fenerbahçe'yi mağlup ederek 3 puanı almasını bildi.