Boluspor, PTT 1'nci liginin ikinci yarsının ilk maçında deplasmanda Adana Demirspor'a 2-1 yenildi. Boluspor Teknik Direktörü Besim Durmuş maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kırmızı beyazlıların ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu ve ilerleyen haftalar bambaşka bir Boluspor izleteceklerini belirti.
Boluspor Teknik Direktörü Besim Durmuş maç sonrası yaptığı açıklamada, Buraya gelirken son iki hafta mücadele gücü daha yüksek, kazanmak için davranan ve hırslı bir takım olarak takımımız galibiyet için geldi. Kazanmak için geldiğimiz için bugün çift forvet oynayarak ne kadar çok üç puanı istediğimizi de gösterdik. Karşılaşma içinde karşı karşıya pozisyonlarımız vardı. Ev sahibi takım, taraftarının gücünü alarak biraz daha rahattı. Biz Boluspor olarak oyunu çirkefleştirmeden topa basan, ayağa çabuk oynayan bir görüntü verdik. Golü yediğimiz nokta da tüm oyuncularımın kazanma isteği ortada ama üç defa aynı yerde aynı oyuncuma yapılan faul sonrası ne yazık ki devam kararı sonrası golü yedik. Ben oyuncularımı canı gönülden kutluyorum ve teşekkür ediyorum. Bugün goller kaçırdık. Adana Demirspor'un galibiyetine gölge düşürmek istemiyoruz tabi ama hocanın oyuncularımızın cesareti karşısında özür dilemesi gerekiyor. Her geçen gün daha iyi bir Boluspor ve özlenen Boluspor izleteceğiz çıkış yakalayacağız. Ben oyuncularımın ortaya koyduğu performanstan memnunum ve onlara Boluspor ruhu ile mücadele ettikleri için teşekkür ederim. Buradan Adanademirspor'u da tebrik ediyorum ve bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” dedi.
1-2 OYUNCU İLE DAHA ANLAŞMAYI DÜŞÜNÜYORUZ
Boluspor teknik direktörü Besim Durmuş basın mensuplarının sorusu üzerine transferler hakkında da açıklık getirdi. Durmuş, Eksik bölgelerimizi iyi biliyoruz ve takım içerisindeki oyunculardan daha verimli isimleri takıma kazandırmak istiyoruz. Genelde nokta transfer olarak adlandırılan bu transferlerin Boluspor ruhu ve ahlaki değerlerine uygun hareket etmesi de en önemlisi. Takıma zarar vermemesi ve takım ruhuna ayak uydurması çok önemli. Genç bir kadroya sahibiz ve şuan 8 tane daha arkadaşımız kampta. En fazla 1-2 oyuncu ile daha anlaşmayı düşünüyoruz. O isimleri de en kısa sürede takıma kazandıracağız” diye konuştu.