Boluspor, Adanaspor'a 1-0 mağlup olduğu maçın ardından açıklama yapan Boluspor Teknik Direktörü Engin Korukır, maçın geneline bakıldığında ilk yarıda Adanaspor'un daha düzenli ve iyi oynadığını vurgulayarak, ikinci devreye yaptıkları oyuncu değişiklikleriyle maça iyi başladıklarını belirtti.
Korukır, Maçın geneline bakıldığında iki takımda çok iyi mücadele etti. Penaltıyı bilmiyorum. Çok değerli ve deneyimli bir hakem maçı yönetti. Eğer bu penaltıda yanlış düdük çaldıysa, bulunduğu yer itibariyle kritik bir durumdaki iki takımın aleyhine çalınan bir düdükse ona çok üzülürüm” diye konuştu.
Maç sonrasında yaşanan ufak çaplı gerginlikle ilgili ise Engin Korukır, İki takım sahada mücadele ediyor. Seyirci yok. Bayan kardeşlerimiz çok güzel tezahürat yaptı. Teşekkür ediyorum. Ama bir kulübün malzemecisi gelip bizim kulübün arkasından sahanın içine ağza gelmeyecek laflar söylüyorsa bu çok büyük bir camia olan Adanaspor'un personeline yakışmaz. Eğer böyle bir personel o camiada duruyorsa, ben Adanaspor adına çok üzülürüm. Sonra malzemecinin sahanın içinde ne işi var?” açıklamasını yaptı.
Verilen penaltıya yönelik soruyu ise Korukır, Ben penaltıyı tam görmeden bir şey diyemiyorum. Gördüğüm yerden öyle penaltı olmaz. Çünkü bildiğim kadarıyla maçın hakemi çok düzgün ve namuslu birisidir” şeklinde cevapladı.