Boluspor, PTT 1. Ligin 6. haftasında oynayacağı Altınordu maçının hazırlıklarını yaptığı çalışmayla sürdürdü. Günü tek çalışmayla tamamlayan kırmızı beyazlılar, dar alan ve geniş alanda taktiksel çalışma yaptı.

Boluspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Altınordu maçı hazırlıklarını yaptığı çalışmayla sürdürdü. Günü tek çalışmayla tamamlayan Boluspor'da kritik Altınordu maçı öncesi kart cezalısı Deniz'in dışında eksik ve sakat oyuncu bulunmuyor. Gerçekleştirilen antrenmanda teknik direktör Reha Erginer, antrenman öncesi kırmızı-beyazlı oyuncular ile kısa süren bir toplantı gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Reha Erginer yönetiminde gerçekleşen antrenmana düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar, açma germe ve ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 oynadı. Antrenmanın ana bölümünde ise Erginer nezaretinde dar alan ve geniş alanda taktiksel oyunları oynandı. Antrenmanın son bölümünde ise yarım saha çift kale maç yapan kırmızı-beyazlılar, antrenmanı stretching ile sona erdirdi.

Kırmızı-beyazılar, Pazar günü sahasında oynayacağı Altınordu maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenman ile sürdürecek.