Boluspor yönetimi, yaklaşık 1 yıldır kirasını ödemeyen parkomat firmasına hem icra takibi başlattı hem de tahliye davası açtı. Kulübün nakit akışını sağlamak amacıyla Bolu Belediyesi tarafından kulübe kiralanan parkomatlardan 1 yıldır kira girdisi sağlanamıyor.

Boluspor yönetimi, uzun süredir kirasını ödemeyen parkomat işletmecisi Özgecan firmasıyla ilgili olarak yasal işlemleri başlattı. Savaş Abak yönetiminin göreve gelmesinin ardından yaklaşık bir yıldır kira ödemeyen, çekilen ihtarlara aldırmayan Özgecan firması hakkında hem icra hem de tahliye davası açıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Boluspor Kulübü Hukuk Danışmanı ve Basız Sözcüsü Ahmet Ufuk Güler, Özgecan şirketi ile yapılan sözleşme sonrası aylık 40 -45 civarında bir gelirimiz vardı. Firma, biz göreve gelmeden önce bu aylık parayı ödememeye başlamış. Biz geldikten sonrada bu kira bedelini ödememeye devam etti. Kırmızı beyazlı yönetim olarak şu an için her aya icra takibi başlattık. Bunlarla ilgili gerekli ihtar ve davalar açılıyor. Şu anda ise tahliye kararı için yasal süreci başlatmış olduk” dedi.

Parkomatların Boluspor'un gelir kaleminde çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Güler, Herkesin bildiği gibi Boluspor'un çok önemli gelir kaynakları yok. Dişimizde, tırnağımızdan artırarak kulübümüzü yaşatıyoruz. Bu nedenle aylık 40 bin lira gibi çok önemli bir kalemimizi oluşturan kira gelirini en kısa sürede kulübe tekrar kazandırmalıyız” diye konuştu.