Boluspor, PTT 1'inci liginin 20'inci haftasında kendi sahasında oynayacağı Samsunspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı ve kampa girdi. Kırmızı Beyazlılar, Samsunspor karşılaşmasını kazanıp, son 3 haftadır kazanma alışkanlığını sürdürmek istiyor.

Ligde yarın Samsunspor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak Kırmızı Beyazlılar, hafta içi kendi tesislerinde yaptığı çalışmayla hazırlıklarını noktaladı. PTT 1'inci ligin 20'inci haftasında yarın kendi sahasında Samsunspor ile karşılaşacak olan Boluspor, bu karşılaşmaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. İkinci yarıya Orduspor, Gaziantep BBSK ve Manisaspor galibiyetleriyle başlayan kırmızı beyazlılar, galibiyet serisine devam etmek istiyor.

KADROYA TAKVİYE YAPTILAR

Yarın oynanacak karşılaşma öncesinde Samsunspor, ikinci yarıda kadrosuna birçok takviye yaptı. Hazar Lankaran'dan Galin Ivanov, Mersin İdmanyurdu'ndan Eren Tozlu, Çaykur Rizespor'dan Sezer Özmen ile sözleşme imzaladı.

DÜDÜK TÜRKALP'TE

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'da zorlu maçın hakemlerini açıkladı. Boluspor-Samsunspor maçını İzmir Bölgesinden üst klasman hakemi Alper Ulusoy yönetecek. Bu zorlu karşılaşmada düdük çalacak olan İzmir Bölgesi üst klasman hakemi Alper Ulusoy'un yardımcılıklarını Arkın Akgöl ve Baran Eraslan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Levent Balcı.

MAÇ WEB TV'de

Ligin 20.haftasında oynanacak olan maçların naklen yayın programı belli oldu. Yayıncı kuruluş TRT'den edinilen bilgiye göre, PTT 1.Ligin 20.haftasında yarın saat 16.00'da Bolu Atatürk Stadyumunda oynanacak olan Boluspor- Samsunspor karşılaşması WEB TV'den naklen ekranlara gelecek.

ÖZKAN'IN DURUMU MAÇ SAATİNDE BELLİ OLACAK

Kırmızı beyazlılarda eksik veya cezalı oyuncu bulunmazken, kaleci Özkan Karabulut'un durumu maç saatinde netlik kazanacak. Haber Merkezi