Boluspor, ligin 7.haftasında deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçı hazırlıklarını dün akşam yaptığı çalışmayla sona erdirdi. Günü tek çalışmayla tamamlayan kırmızı-beyazlılar, defansif ve hücumsal taktik çalışma yaptı.

Kırmızı-beyazlılar, bugün deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçı hazırlıklarını yaptığı çalışmayla sonlandırdı. Günü tek çalışmayla tamamlayan kırmızı-beyazlılar, Teknik Direktör Reha Erginer nezaretinde defansif ve hücumsal taktik çalışma yaptı. Zorlu Denizlispor maçı öncesi Boluspor'da, geçtiğimiz hafta Altınordu maçında sakatlanan Reko dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Antrenman öncesi teknik direktör Reha Erginer kırmızı-beyazlı oyuncularla saha ortasında kısa süren bir toplantı yaptı. Oyuncularıyla yaptığı konuşmada Erginer'in Denizlispor maçının önemini anlattığı öğrenildi.

DEFANSİF VE HÜCUMSAL TAKTİK ÇALIŞMA

Teknik Direktör Reha Erginer yönetiminde gerçekleşen antrenmana düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar, açma germe ve ısınma hareketlerinden sonra 5'e 2 oynadı. Antrenmanın ana bölümünde kırmızı-beyazlılar, teknik direktör Reha Erginer nezaretinde defansif ve hücumsal taktik antrenmanı yaptı. Antrenmanın son bölümünde ise kırmızı-beyazlı oyuncular gol vuruşu ve duran top çalışması ile antrenmanı tamamladı. Kırmızı-beyazlılar antrenman stretching ile sonlandırdı.