Milli takımlar maçları için verilen bir haftalık arayı iyi değerlendirmek isteyen Boluspor başkentte süper lig temsilcisi Osmanlıspor ile karşılaştı. Karşılaşmada her iki takımda gol atma becerisini gösteremeyince maç 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Haber; Fahri GÜNDÜZ

Boluspor eksikliklerini görmek için haftayı boş geçmedi. Süper lig temsilcisi Osmanlıspor ile Ankara da karşılaşan Kırmızı beyazlılar güçlü rakibi ile 0-0 berabere kaldı. Kadroya katılan yeni transferlerin maç eksikliklerinin de gidermek için iyi bir program geçiren Boluspor Osmanlıspor ile yaptığı maçla Karşıyaka maçı hazırlıklarına devam etti.

Boluspor Osmanlıspor karşısına şu 11 ile çıktı. Erdi, Ramazan Sal, Emrecan, Umut Meraş, Fatih Turan, Kubilay, Alican, Eren Pamuk, Andaç, Jansen, Ofere

Yeni transferlerden Jansen de ilk defa takım arkadaşları ile birlide maç oynarken ilk 11 de çıktığı maçta takım arkadaşlarına alışmaya çalıştı. Takımla birlik de çalışma eksikliği olan Jansen nin Karşıyaka maçında oynayıp oynamayacağına da teknik Direktör Özcan Bizati nin karar vermesi bekleniyor.