Teknik Direktör Oğuz Çetin Boluspor'a kazandırdığı 17 puanla ligin korkulu takımı olmaya devam ediyor. Arka arkaya aldığı galibiyetlerle üst sıralara çıkan Boluspor'da tecrübeli teknik adamın Samsunspor maçındaki hamleleri de maçı kazanmamızdaki en büyük etken oldu.
Göreve gelmesinin ardından Boluspor da 8 karşılaşmaya çıkan Teknik Direktör Oğuz Çetin, şimdiye kadar kırmızı beyazlı ekibin başında kazandığı 17 puanla üst sıraların korkulu rüyası olmaya devam ediyor.
Kısa sürede şampiyonluk havasına bürünen Boluspor'da oynanan karşılaşmalarda Oğuz Çetin hamleleri de pozitif enerji veriyor. Kişilik olarak sesiz sakin bir kimlik de görünse de oynan karşılaşmalarda bir dakika bile oturmayıp, oyuncuları ile maçı aynı anda yaşayan Oğuz Çetin maç içinde yaptığı hamleler maça damgasını vuruyor.
Futboldaki tecrübesini en iyi şekilde kırmızı beyazlı ekibe vermeye çalışan Oğuz Çetin, Samsunspor maçında da sahneye çıkan adam oldu.
Samsunspor'a karşı ilk yarı istediği golü bulamayan Oğuz Çetin, ikinci yarıda golü bulmak için soyunma odasında son direktiflerini sert bir dille futbolcularına iletti. Maç içinde de sahaya yaptığı müdahalelerle gollerin gelmesini sağladı. Teknik Direktör Oğuz Çetin son haftalarda kendi sahamızda yediğimiz şok gollerin tekrarlanmaması içinde kenardan müdahalelerde bulunup, yerinde yaptığı oyuncu değişiklikleri ile de galibiyetin gelmesine katkı sağladı.
Sık sık yaptığı uyarılarla oyuncularının maçtan kopmamalarını isteyen Oğuz Çetin galibiyet sonrası derin bir nefes alırken, ligin bundan sonraki oynanacak olan karşılaşmaları için de biz de bu işte varız mesajını iletmiş oldu.