Boluspor'da Ankaragücü hazırlıkları devam ederken, kırmızı beyazlılar ligde kalan 4 maça farklı hazırlanıp bir mucizeye imza atmak istiyor. Yapılan antrenmanla Ankaragücü hazırlıklarına devam eden Boluspor'da tek düşünce Ankara'dan üç puan ile dönmek. Dün yapılan antrenmanda kırmızı beyazlı oyuncuların bir hayli neşeli oldukları gözlendi. Antrenmanı da bir çok yönetici yakından izledi
Ligde Play-Off yolunda bir hayli geride kalarak moral bozukluğu yaşayan kırmızı beyazlılar artık çıkış arıyor. Boluspor kötü günler geçirdiği şu günlerde önündeki maçlara farklı hazırlanırken, tek hedefi de ligde kalan 4 haftada seri galibiyetlere imza atmak.
Ankaragücü maçı için hazırlanan kırmızı beyazlılar 18 kişiyle hazırlıklarını yaparken, ekibimiz 5'e2 ile başladıkları antrenmana daha sonra dar alanda çift kale maç ile devam etti. Bu çalışmada tüm oyuncuların hırslı oldukları gözlenirken Oğuz Çetin'de oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu.
Son haftalara girilirken bütün kredilerini tüketen kırmızı beyazlılarda ilk hedef olarak Ankaragücü galibiyeti olarak belirlendi. Bu maçla birlikte oyuncular hem kendilerini affettirip hem de geride kalan haftalarda bir mucizeye imza atmak istiyorlar.
Ligde son haftalara girilirken üst sıralardaki takımların da bir birleri ile oynayacak olmasıyla birlikte yaşanacak kayıplarla Boluspor alacağı 3 puanla tekrar bu yarışta olması için mücadeleye devam edileceği belirtiliyor.
Kırmızı beyazlılarda Ankaragücü hazırlıkları devam ederken, hafta içinde yaşanan 4 kadro dışının bu haftaki karşılaşmaya nasıl yansıyacağı merakla bekleniyor.