Boluspor, PTT 1.Ligin 2. hafta karşılaşmasında Bolu Atatürk Stadyumunda konuk ettiği rakibi Manisaspor'u 4-0 mağlup ederken bir ilki başarmış oldu. Kırmızı-beyazlılar bu maça kadar PTT 1. Ligde Manisaspor ile 6 kez karşılaşmış sahadan 5 kez mağlup ayrılmıştı.

Ligin ikinci haftasında sahasında Manisaspor'u konuk eden Boluspor, bu maçta bir ilki başarmış oldu. PTT 1.Ligde Manisaspor ile 6 kez karşılaşan Boluspor, rakibine 5 kez mağlup olmuştu. Kırmızı beyazlılar rakibini bu ligde ilk kez geçtiğimiz sezonda mağlup etmiş ve bu galibiyeti deplasmanda oynanan maçta almıştı. Boluspor 2014-2015 sezonu 2. haftasında rakibini 4-0 mağlup ederken kendi evinde rakip Manisaspor'u ilk kez mağlup etti.

BU SKOR DAHA ÖNCE GÖRÜLMEDİ

2007-2008 sezonunda 1. lige yükselen Boluspor o yıldan bu yana çok farklı skorlara imza atamamıştı. TKİ Tavşanlı Linyitspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve yine bir dönem Sakaryaspor karşısında alınan farklı galibiyetler unutulsa da kırmızı-beyazılar bu hafta 4-0'lık galibiyetle kırmızı-beyazlı taraftarı mutlu etmeyi başardı. Ekibimiz Boluspor, en son 4 golü geçen sezon Şanlıurfaspor deplasmanında 4-3 kazandığı maçta kaydetmişti.