Boluspor 1.etap kamp çalışmaları kapsamında hazırlıklarını sürdürürken, Bolu'nun doğa harikalarından Gölcük'te hem stres attı hem de mangal yaptı.
Boluspor yeni sezon hazırlıklarına yoğun tempoda devam ederken, Bolu'muzun doğa harikalarından Gölcük'te düzenlenen mangal partisine katıldı. Teknik heyet, futbolcuların yanı sıra As Başkan Osman Gürsoy, transfer komitesi üyesi Sefa Meral'de mangala katılan isimler arasındaydı. Her sene geleneksel hale gelen mangal partisinde eski ve yeni oyuncular Gölcük'e hayran kaldılar. Özellikle bu sezon transfer olan oyuncuların doğa harikası Gölcük'ü telefonları ile fotoğrafladıkları ve arkadaşları ile sosyal paylaşım sitelerinde paylaştıkları görüldü.
Gölcük'de yapılan mangal öncesi Teknik Direktör Serhat Güller,Djıehouave Akeem Akbetu balık tutan vatandaşları görünce, vatandaşlardan oltaları alıp balık tutmaya başladılar. Balık tutma konusunda meraklı olan Serhat Güler balık türleri konusunda bilgi alırken, yabancı oyuncularda balık tutarak stres attılar.