Hazırlıklar tamamlanarak Boluspor - Denizlispor maçı için kampa girdi. Lig de 15 hafta karşılaşması için bu gün sahaya çıkacak olan Boluspor, son çalışmasını Cuma sabah ter antrenmanı yaparak tamamladı.

Bu gün saat 13:30'da Bolu Atatürk Stadyumu'nda Denizlispor'u konuk edecek olan Boluspor, son çalışmasını gerçekleştirdi. Ter antrenmanının ardından kampa giren kırmızı beyazlılar, son çalışmasını 25 kişi yaptı.

Dünkü çalışmada sakatlık geçiren Luiz salonda çalışmasını yaparken, Peter Janda ise antrenmanı düz koşu yaparak tamamladı. Geldiği günden beri sakatlıklarla uğraşan Peter Janda'nın eski takımı Denizlispor'a karşı oynayıp oynamayacağı da maç saatinde belli olacak.

Isınma ile başlayan sabah çalışmasına 5'e 2 ile devam edilirken, daha sonraki bölümlerde de serbest olarak çift kale maç yapıldı. Kırmızı beyazlı oyuncuların son haftalarda aldıkları mağlubiyetleri unutup Denizlispor maçına konsantre oldukları görünürken, ter antrenmanında yaptıkları çalışmada hırslı oldukları gözlendi. Hafif sakatlığı bulunan Luiz' in oynayıp oynamayacağı da maç saatinde belli olması bekleniyor. (Fahri Gündüz)