Hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini bekleyen Boluspor deplasmanda üç puan arıyor. Konyaspor karşısına tam kadro çıkacak olan Boluspor da sahaya çıkacak olan 11'de merak konusu oldu.
Konyaspor deplasmanına puan ve puanlar alarak tekrar çıkışa geçmek isteyen Boluspor, maç saatini beklemeye başladı. Kırmızı beyazlılar Perşembe günü Konya'ya giderek zorlu maçın hazırlıklarını orada devam ederken, dün son çalışmasını yapıp maç saatini beklemeye başladı.
Bugün oynanacak olan zorlu karşılaşmanın önemi yüksek olurken, Boluspor da bu maçtan mutlak iyi sonuç almak istiyor. Konyaspor maçı için eksik oyuncusu bulunmayan kırmızı beyazlılarda, sahaya çıkacak olan ilk 11 de merakla bekleniyor.
Hafta içi yapılan çalışmalarda taktik antrenmanlarında rotasyon sinyali verilirken, sahaya nasıl bir 11 ile çıkacağı da merak konusu oldu. Son haftalarda alınan sonuçların ardından yönetiminde morali bozulurken, Bolusporlu bir çok yönetici bugün Konya'da takımının yanında olacağı gelen bilgiler arasında.
Boluspor PTT 1.Lig'in 25.hafta maçında konuk olacağı Konyaspor ile bugüne kadar 21 kez karşı karşıya geldi. Oynanan maçlardan 10'unu Konyaspor kazanırken, 5 kez kırmızı beyazlı ekibimiz galip geldi. 6 maçta ise takımlar eşitliği bozamadı.
Boluspor bu sezon ligin ilk yarısında sahasında Konyaspor'a 3-1 mağlup olmuştu. Müsabaka cumartesi günü saat 14:00'de oynanacak. Maçı TRT Spor naklen verecek.