Boluspor bugün Türkiye Kupası 2. turunda karşılaşacağı Keçiörengücü maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Günü tek çalışmayla tamamlayan kırmızı-beyazlılar, dar alanda pas çalışmasına dayalı çift kale maç yaptı.

Türkiye Kupası 2. Tur maçında bugün Keçiörengücü ile karşı karşıya gelecek olan Boluspor, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı. Kırmızı-beyazlılarda kupa maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Teknik Direktör Reha Erginer ve teknik heyet yönetiminde gerçekleşen antrenmanda, Samsunspor ile oynanan maçta 90 dakika oynayan oyuncular ısınma koşusunun ardından yenileme çalışması yaparken, stretching ile antrenmanı sonlandırdı.

DAR ALAN ÇALIŞTILAR

Samsunspor maçında az süre alan ve oynamayan kırmızı-beyazlı oyuncular ise ısınma koşusunun ardından 5'e 2 oynadı. Daha sonra teknik direktör Reha Erginer nezaretinde dar alan pasa dayalı oyunlar oynanırken antrenman stretching ile sona erdi.

Boluspor, bugün saat 15:00'de Aktepe stadyumunda Keçiörengücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayıp, maç saatini beklemeye başlayacak.