Teknik direktör Reha Erginer kaleyi emin ellere teslim etmek istiyor. Uzun lig maratonunda kalecilerin rekabet ortamını artırmak isteyen Erginer, geniş bir listeyi yönetime sunduğu söyleniyor.
Kırmızı beyazlı yönetim 2014-2015 sezonunda yeni bir yapılanmayla sezona başlamak isterken, teknik kadronun da ilk hedefi kale oldu. Süper lig ve PTT birinci liginde bir çok kaleciyi listesine alan Teknik kadro isimleri hemen hemen belirledi. Kaleci adayları arasında Karabükspor ile sözleşmesi sona eren Bora Kök, Tavşanlı Linyitspor da sözleşmesi sona eren Metin Erol, Rizespor ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Necati Yılmaz, 1461 Trabzonspor dan 2018 yılına kadar sözleşmesi olan Fatih Öztürk, Dardanelspor'la 2017 yılına kadar sözleşmesi devam eden Erdi Yokuşlu kırmızı beyazlı ekibin listesine giren kaleciler oldular.
Kaleyi tecrübeli bir eldivene teslim etmek isteyen Teknik Direktör Reha Erginer, öncelikle sözleşmeleri sona eren oyuncularla daha yakından ilgilendiği gelen haberler arasında. Bir çok kaleci transfer komitesinin listesinde olurken, Gençlerbirliğin'den Ferhat kaplan içinde nabız yoklarken listeye giren kaleciler içinde fikir alış verişi yapıldığı gelen haberler arasında yer aldı.