Boluspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Manisaspor maçı hazırlıklarını dün yaptığı çalışmayla sürdürdü. Tam kadro çalışan kırmızı-beyazlıların moralsiz oldukları gözlemlendi. Saat 16:00'da yapılan antrenmanda oyuncuların ağzını bıçak açmazken, adeta sesiliğe oynuyorlar.
Boluspor ligde 29'uncu hafta cumartesi akşamı deplasmanda Manisaspor'la oynayacağı karşılaşmaya hazırlanırken, dün yaptığı çalışmayla hazırlıklarını sürdürdü. Haftanın ikinci çalışmasında kırmızı-beyazlı oyuncuların moralsiz oldukları gözlemlendi. Teknik Direktör Oğuz Çetin'in de bir hayli keyifsiz olduğu görünürken, Manisaspor maçına adeta final olarak bakıyor. Karşıyaka maçı sonrası kabusdan uyanmak isteyen Boluspor tüm dikkatini 29'uncu hafta oynanacak olan maça çevirdi.
Ligde kalan 6 maçta artık kayıp istemeyen camiyada yönetim herkesin dikkatini çekti. Adeta ligde var olmak için Manisaspor maçına hayat maçı olarak bakılırken, tüm herkesin dikkatli olması istendi. Manisaspor ile oynanacak olan karşılaşma son şans olarak görünürken, bu maçta rotasyon hazırlıklarıda antrenmanda göründü. Haftalardır formsuzlukları ile dikkat çeken bazı oyunculara Oğuz Çetin tarafından rotasyon geleceği sinyalleride antrenmanda verildi.
Antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan kırmızı-beyazlılar, açma germe hareketlerinden sonra Teknik Direktör Oğuz Çetin nezaretinde 2 grup halinde dar alanda pas çalışması yaptı. Oyuncuların yapılan çalışmada hırslı ve istekli oldukları gözlemlenirken, moralsiz oldukları gözlerden kaçmadı. Antrenmanın diğer bölümünde ise oyunsal anlamda taktiksel çalışma yapan kırmızı-beyazlılar, antrenmanın son bölümünde ise yarım saha çift kale maç yaparak antrenmanı sonlandırdı. Boluspor bugün yapacağı çalışmayla hazırlıklarını sürdürecek.