Türkiye Basketbol 3.Lig C grubunda yenilgisiz lider durumda olan Boluspor Basketbol takımımız 6. hafta karşılaşması olan İstanbul Basketspor maçı hazırlıklarına devam ediyor.
Antrenör Atalay Gemen nezaretinde yapılan antrenmanlar ile hazırlıklarına devam eden takımımız grubun ilk karşılaşmasında 101-67 yendiği rakibini grubun ikinci yarı ilk maçında da yenerek liderliğini sürdürmek istiyor. Takımımızda Pamukkale Üniversitesi maçında sakatlık geçiren Erhan Taşlı'nın tedavisi sürüyor.
Boluspor Basketbol takımımız İstanbul Basketspor ile Pazar günü saat 17.00 de İstanbul'da Bahçe Şehir Koleji Spor Salonunda karşılaşacak.
Boluspor Basketbol'a destek geldi
Ligde namağlup ve lider olarak yoluna devam eden Boluspor Basketbol Takımımızın, bu hafta İstanbul'da yapacağı İstanbul Basketspor maçının kafile başkanlığını, İstanbul Kapalı Çarşı Esnafları'ndan işadamı Serhat Kavuncu üstlendi.
Türkiye Basketbol 3. Ligi C grubunun 6. karşılaşmasında 17.03.2013 Pazar günü saat 17.00 deplasmanda İstanbul Basketspor ile karşılaşacak. Boluspor Basketbol takımımızın deplasmanda karşılaşacak olduğu İstanbul Basketspor maçının sponsorluğunu İstanbul Kapalı Çarşı Esnafları'ndan işadamı Serhat Kavuncu üstlendi.