Sezona Gaziantep B. Belediyespor maçı ile başlayan Boluspor, 90 dakika sonunda bir puanı alma başarısını gösterdi. Kırmızı beyazlıların ikinci yarıdaki futbolunu göze hoş gelirken, ilk yarıdaki futbolu hayal kırıklığı yaşattı. İlk yarı sahada istediklerini yapamayan Boluspor, ikinci yarıda galibiyeti kaçıran taraf oldu.

Boluspor yeni kadrosu ile Gaziantep B. Belediyespor maçına çıktı. Kırmızı beyazlıların yeni sezondaki ilk karşılaşması da merak konusu oldu. İlk 45 dakikada sahada istediklerini yansıtamayan kırmızı beyazlıların eksiklikleri de gözle görüldü. Fiziksel olarak iyi bir görüntü veren Boluspor, bu yönüyle de dikkat çekti. Oyunu geride kabul ederek sıkıntılar yaşayan kırmızı beyazlılar, karşılaşmanın başlarında orta saha ve defans arasında ki geniş alan ev sahibi Gaziantep B. Belediyespor' un işine geldi. Ev sahibi ekip, Boluspor karşısında bu zaaflardan yararlanmak istedi. Boluspor'un takım olarak kenarlardan oyunu başlatmakta sıkıntı yaşadığı göründü. Rakibin hem sağ kanattan hem de sol kanattan Boluspor kalesine yüklenmesi, maç içinde sağ beki ve sol beki fazla öne çıkaramadığını gösteren etkenlerdendi.

İlk yarıda bir çok hatası görünen kırmızı beyazlılar, ikinci yarı Reha Erginer'in verdiği direktifler ikinci yarıda ilk yarıda yapılan defans hataları yerini olumlu hareketlere bıraktı. Boluspor, Gaziantep B. Belediyespor karşısında ikinci yarıda oynadığı futbolla alkışı hak etti. Kırmızı beyazlıların ilk yarıdaki oyunu hataları ortaya çıkmış oldu. İlk yarı ve ikinci yarı farklı bir yapıda görünen Boluspor zorlu deplasmandan 1 puanla dönmeyi başardı.