PTT 1. ligde Boluspor 29. haftayı Adanaspor mağlubiyetiyle kapatırken, tüm umutlar kalan 9 maça kaldı. Kırmızı beyazlılar birbirinden zorlu 9 maçta toplayacağı puanlarla ligde kalma mücadelesi verecek.
Bu sezon hem ilk devrede hem de ikinci yarıda bekleneni veremeyen Boluspor, 30. hafta öncesi son 4 takım içinde yer alarak beklentilerin oldukça uzağında kaldı. Ligin boyu her geçen hafta biraz daha kısalırken, kalan maçların zorluluğu bir kez daha öne çıkıyor.
İKİ HAFTAYA DİKKAT
Kırmızı beyazlılar bu hafta sahasında ligin güçlü takımlarından Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak. Boluspor daha sonraki hafta yine sahasında oldukça etkili bir futbol ortaya koyan ve süper ligin en yakın adaylarından Orduspor ile karşılaşacak.
SON HAFTALAR RAKİPLERLE...
Bluspor zorlu iki maçtan sonra son zamanlarda kazanmakta zorlanan Karşıyaka ve fazla sıkıntısı olmayan Manisaspor ile karşılaşacak. Esas dananın kuyruğu ise bu haftadan sonra kopacak. Kırmızı beyazlılar İstanbul BŞB maçı dışında diğer haftalarda kendisi gibi ligde kalma mücadelesi veren ekiplerle karşı karşıya gelecek. TKİ Tavşanlı, Fethiyespor ve Denizlispor maçları belki de kırmızı beyazlıların kaderini belirleyecek.