Lig öncesi Boluspor hazırlık maçlarına devam etti . Şimdiye kadar 5 hazırlık maçı yapan temsilcimiz PTT birinci lig ekiplerinden Gaziantep B. Belediyespor ile karşılaştı. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmada kırmızı beyazlılar ikinci yarı 1-0 öne geçmesine rağmen Gaziantep B. Belediyespor' un frikik golüne engel olamayınca karşılaşma 1-1 sona erdi.

Boluspor , hazırlık maçında Gaziantep B. Belediyespor ile karşılaştı. Ligin başlamasına bir haftalık bir süre kalmasına rağmen takımlar son durumlarına baktı. Kırmızı Beyazlılar sahaya Soner Şahin, Emrecan, Ramazan, Eren Aydın, Adem Alkaşi, Alican Karadağ, P. Janda, Sefer Sever, Yusuf Emre, Emre Kılınç, Eren Pamuk ilk on biri ile çıktı.

İlk yarının başlamasıyla birlikte her iki takımda orta saha mücadelesi ile etkili olmaya çalışırken kırmızı beyazlı temsilcimiz ilk 45 dakikada istediklerini sahaya yansıtamadı. Rakibine karşı maçta pas yapmak da zorlanan Boluspor rakibinin etkili ataklarında kalesini gole kapadığı göründü. İlk yarıda her iki takımda gol atma becerisini gösteremezken ikinci yarıya her iki takımda oyuncu değişiklikleri ile başladı.

İkinci yarıda ilk yarıya oranla daha organize görünen Boluspor maçta da istediği gole Kamil orta sahadan derinlemesine attığı topta Jonathan Reis topu kontrol edip kaleciyi geçerek düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golün ardından Gaziantep B. Belediyespor serbest atıştan Talha Demir ile beraberlik golünü kazandı. Karşılaşmada başka gol olmayınca maç 1-1 biterken Boluspor da yeni transferlerden kampa katılan Ramazan Sal lige hazır olduğu sinyali verirken etkili oyunu ile de dikkat çekti. Adem, Alican, P. Janda oyun süresi içerisinde katkı yapmaya hazırlanırlarken performansları ile ilk 11'in değişmez oyuncuları arasında yer alacağa benziyor. Karşılaşma boyunca rakip alanda top yapmak da zorlandığı görünen temsilcimizin orta sahaya transfere ihtiyacı olduğu gözle görünürken, maç genelinde orta saha ışık vermedi.(Haber Merkezi)