Boluspor Kulübünün prestijini arttırmak ve ekonomik olarak kazanç sağlamak adına hazırlanılan Boluspor resmi dergisi piyasaya çıktı.
Amerikan cilt, kabartma kapak ve 68 sayfalık içeriği ile 25 TL'den satışa sunulan Boluspor Resmi Dergisi, İzzet Baysal Caddesi'nde bulunan Meydan Büfe'de, Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan Köksalan Market'te ve stadyumun önündeki Bstore Mağazasında satışa sunuluyor.
Büfe ve marketlerdeki yerini alan Boluspor resmi dergisi artık internet üzerinden de, kırmızı beyazlı taraftarlara ulaşacak. Konu ile ilgili resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle: Türkiye'nin çeşitli illerinde bulunan ve kırmızı beyaz renklere gönül veren taraftarlarımızın dergimize rahatlıkla ulaşabilmeleri adına www.bolusporstore.com'da abonelik standı oluşturuldu. Dergimize abone olmak isteyen taraftarlarımız, sayfamızdaki Hemen Al” kısmında yer alan butona tıklayarak Boluspor dergisine kolaylıkla abone olabilirler. Taraftarlarımız için ayrıca VİP, Maraton ve Numaralı tribünlerimizin kombine satışları da internet üzerinden başladı. Taraftarlarımıza paket satış uygulaması da yapılarak dergi aboneliği ile birlikte kombine satışları da bu sezon ilk kez yapılmaya başlandı. Ayrıca, kulübümüzün taraftar ürünlerini de internet üzerinden temin edebilirsiniz.
Boluspor'un resmi dergisindeki röportaj, fotoğraf, analiz ve kulübümüze ait diğer haberleri taraftarlarımıza ulaştırabilmek adına 1 Şubat 2014 tarihine kadar 2 bin abone yapma hedefi koyduk. Bu hedefte ulaşabilmek için taraftarlarımızın da desteğine ihtiyacımız var. Dergimize abone olarak kulüplerine sahip çıkan taraftarlarımızı resmi internet adresimiz olan www.boluspor.org.tr ‘de yayınlayarak teşekkür edeceğiz.”